Westlandse mentaliteit

‘t Westen is een van de oudste schoonmaakbedrijven van het Westland. We zijn vooral thuis in kantoren, van groot tot klein.

De opdrachtgevers van ‘t Westen zijn één voor één te vinden in de eigen regio. Daardoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening beter in de hand houden: in de file staan op weg naar een klant is er niet bij. Temeer omdat ook alle medewerkers uit het Westland komen, met name uit ’s-Gravenzande.

We zijn dus een bedrijf met een Westlandse mentaliteit: aanpakken, niet zeuren en afspraken nakomen. Door de korte lijnen is er direct antwoord op al uw vragen.

Een schoonmaker over de vloer is ook een kwestie van vertrouwen. Bij ‘t Westen weet u dat u altijd dezelfde gezichten ziet. Het personeelsverloop is gering, medewerkers doen hun werk met plezier. Bovendien weten ze goed om te gaan met hun verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat u in hen stelt.

Van ‘t Westen mag u verwachten dat we werken in overeenstemming met alle regels en normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Als lid van de OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaakbedrijven en Bedrijfsdiensten, zijn we het aan onze stand verplicht om medewerkers en opdrachtgevers correct te behandelen. Dat is voor u een zorg minder!