Werken bij 'T WESTEN

Wil je werk maken van de schoonmaakbranche? Dat kan bij ‘t Westen! Als schoonmaakbedrijf met een groeiende klantenkring kunnen we regelmatig nieuwe medewerkers plaatsen. Je wordt te werk gesteld bij één of meer van onze cliënten, verspreid over het Westland. In het merendeel van de gevallen gaat het om werk buiten de reguliere kantoortijden om, met name in de avonduren.

Schoonmaker/schoonmaakster

Wat we je te bieden hebben, is veel inspraak bij je nieuw werkplek. Dus: de tijden waarop je te werk wordt gesteld, de plaats en het soort 'object' (kantoor, bedrijf etc.). Leeftijd en ervaring zijn niet zo belangrijk: het gaat erom dat je met plezier je werk doet (we hebben mooie projecten, dat scheelt al). En dat je minimaal 4 uur per week beschikbaar bent.

We vragen van je:

  • een ‘Westlandse’ mentaliteit, dus je moet van aanpakken weten;
  • minimaal 4 uur per week beschikbaar;
  • woonachtig in het Westland, om een stipte dienstverlening aan onze klanten te kunnen garanderen.

Bij ‘t Westen krijg je een zelfstandige baan: je werkt of alleen of samen in een klein team steeds bij vaste opdrachtgevers. Je kunt rekenen op een goede begeleiding. Tijdens een aanloopperiode leer je alle fijne kneepjes van het schoonmaakvak. Tevreden medewerkers vinden we belangrijk: je kunt daarom rekenen op prima arbeidsvoorwaarden in een bedrijf, waar het gezellig werken is en iedereen iets voor elkaar over heeft.

Wil je meer weten? Bel dan tijdens kantooruren naar 0174 - 417 690.